dimecres, 6 de juny del 2007

ETA, per què no us compreu una play i ens deixeu tranquils?

Arribo a les 8 a la facultat, passo pel hall dirigint-me a la bilbioteca per estudiar inorgànica, llegeixo el cridaner titular de la vanguardia.. se sospita que ETA tornarà en breu.

Extret de l'avui:
L'organització armada basca ETA va anunciar ahir el trencament de l'alto el foc permanent anunciat fa catorze mesos. Segons ETA, no es donen les condicions mínimes per a una negociació, per la qual cosa ha declarat «tots els fronts oberts» a partir de la mitjanit passada. Aquest anunci, que esmicola el procés de pau, va ser contestat pel govern espanyol amb una crida a la unitat dels partits, però el PP li va exigir que es convoqui el pacte antiterrorista i digui que no negociarà més amb ETA. El president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero va afirmar: «ETA ha pres la mateixa decisió que altres vegades i, com sempre, torna a equivocar-se.» Per la seva banda, l'esquerra abertzale va demanar responsabilitat a les parts i va dir que el procés de pau encara és possible. La portaveu del govern basc, Miren Azkarate, va considerar ahir una «broma macabra» l'anunci d'ETA, després que el desembre passat matés dues persones en l'atemptat a Barajas. A Catalunya, el govern de la Generalitat va expressar ahir el seu suport als governs espanyol i basc, i va qualificar de«macabre» el fet que la banda hagi posat fi a la treva només dues setmanes abans del 19 de juny, dia que farà vint anys de la matança d'Hipercor.



Em sembla molt bé que vulguin reclamar certs drets pel seu país, però no crec que sigui ni de bon tros la manera més adequada de fer-ho. Matar gent innocent..? quina culpa en tenen?! És que no m'entra al cap. Si volen matar els que impedeixen arribar als seus objectius que ho facin, però que deixin tranquil·la la gent del carrer...


Volem pau!